領導帶人 經營管理 行銷業務 工作術 自我管理 專題 近期活動
追蹤我們

一周英文總複習 2015/9/7-9/10

mdi-eye-outline 87

一周單字複習!

本周的單字你都學起來了嗎?如果忘記了,快按下單字的連結,回頭看看這些字到底是什麼意思!

  1. I told my broker to sell all shares of the stock if it reaches my stop loss point.
    我告訴我的股票經紀人,如果股票到達我的____的話就賣掉所有股份。

  2. A government spokesperson announced the new tax plan.
    政府____宣布了新的稅收計畫。

  3. If there’s another pay cut at my company, I’m going to quit.
    如果我的公司再次____,我就要辭職。

  4. Our monthly income is determined by our sales performance.
    我們的月收入是根據____表現決定的。

你答對了幾題呢?

加入經理人LINE好友