領導帶人 經營管理 行銷業務 工作術 自我管理 專題 近期活動
追蹤我們
職場英文

一周英文總複習-2017/7/17-7/20

mdi-eye-outline 2,981

一周單字複習!本周的單字你都學起來了嗎?如果忘記了,快按下單字的連結,回頭看看這些字到底是什麼意思!

  1. I got my camera for a good price by bidding for it online.
    我的相機在網路______,賣了個好價錢。

  2. The company hopes to increase the efficiency of its supply chain.
    公司希望能提升______效率。

  1. If you want your videos to go viral, you should put cute cats in them.
    如果你想要你的影片______,你應該讓幾隻貓出現在影片中。

  2. That store sells expired canned food at discount prices.
    那間商店以折扣價販賣______罐頭食品。

你答對了幾題呢?

加入經理人LINE好友