領導帶人 經營管理 行銷業務 工作術 自我管理 專題 近期活動
追蹤我們
職場英文

一周英文總複習-2017/8/28-8/31

mdi-eye-outline 1,889

一周單字複習!本周的單字你都學起來了嗎?如果忘記了,快按下單字的連結,回頭看看這些字到底是什麼意思!

  1. The couple plans to sell their store and retire to Florida.
    那對夫婦打算把店面______出去,搬去美國佛州過退休生活。

  2. I wish my parents would stop interfering in my life.
    我真希望我爸媽不要再______我的生活。

  3. Did you watch the weather forecast this morning?
    你有看今天早上的天氣______嗎?

  4. The online question database contains over 1,000 practice questions.
    線上______包含超過一千個練習題。

你答對了幾題呢?

加入經理人LINE好友