Managertoday 經理人

work permit - 工作證

2019-12-13 00:04:44
Managertoday
https://3.bp.blogspot.com/-UkbmYUPp8u4/VzRQ9HVyGII/AAAAAAACbbc/y2Eaqvtn68c8XMg11qTVBcAt-iDmalgvQCKgB/s1024/
「工作證」是指由有關單位發給某人(通常是外籍人士),允許他(她)在某一段時間內可以合法工作的文件,其英文說法為 work permit。### 例句:1. How long did it take f

「工作證」是指由有關單位發給某人(通常是外籍人士),允許他(她)在某一段時間內可以合法工作的文件,其英文說法為 work permit。

例句:

  1. How long did it take for the government to approve your work permit?
    政府批准你的工作證要多久的時間?

  2. If you want to stay in the country after graduating, you'll need to apply for a work permit.
    如果你畢業之後想要待在這個國家,你就必須要申請工作證。

內容提供 / EZ TALK 編輯部
圖片來源 / pixabay